Se, hvem du kan møde til Nationalt Genom Centers årsmøde i personlig medicin i Danmark 2023

Publiceret 05-07-2023

Under overskriften 'Årsmøde i personlig medicin 2023' inviterer Nationalt Genom Center alle med interesse for udviklingen af personlig medicin til at få et indblik i og udveksle erfaringer inden for området.

Kvindes ansigt

Årsmødet finder sted den 13. september 2023 kl. 9.30 - 16.00 på Radisson Blu, Amager Boulevard 70. Årsmødet live-streames, så du kan også deltage virtuelt. Det er gratis at deltage.

 

Tilmeld dig årsmødet her

 

Personlig medicin har været en del af både den kliniske hverdag og forskningsmiljøerne i mange år, men udviklingen inden for personlig medicin, er ligesom udviklingen af nye teknologier, gået op i tempo. Udviklingens fart understreger vigtigheden af, at fagligheder på kryds og tværs står sammen om at gribe og styre, hvor vi bevæger os hen.

Vi skal vise vejen via dem, der har dyb indsigt i arbejdet med personlig medicin, og vi skal have dem, der endnu ikke har et kendskab til de nye muligheder, med ind i maskinrummet, når vi i fællesskab skal videreudvikle personlig medicin. Derfor kan du på årsmødet møde nogle af de dygtigste nationale og internationale eksperter inden for personlig medicin samt centrale aktører i det danske sundhedsvæsen.

Du vil blandt andet få mulighed for at møde følgende personer:

  • Morten Freil, Direktør for Danske Patienter
  • Thomas Senderovitz, Senior Vice President Data Science, Novo Nordisk
  • Grethe Synnøve Foss, Senior Adviser at the Directorate of Health, Norway
  • Matt Brown, Chief Scientific Officer at Genomics England
  • Sophie Løhde, Indenrigs- og Sundhedsminister
  • Henrik Ullum, Direktør for Statens Serum Institut

Og mange flere.

Årsmødet vil være en unik mulighed for at få indsigt i de nyeste tendenser og fremskridt inden for personlig medicin samt netværke med førende eksperter på området. 

Se hele programmet her